+ 31 6 19 04 17 78

praktijk@majavuherer.nl

Ma-vr: 9:00-19:00

Welkom bij de praktijk voor natuurgeneeskunde en energetische therapie

De therapievormen die aangeboden worden binnen de praktijk zijn: Energetische therapie en  massagetherapie. Ook bied ik ondersteuning aan door middel van andere natuurgeneeskundige therapievormen en (pedagogisch) advies.

Bij het eerste consult wordt een intake afgenomen. Tijdens het intakegesprek kijken we samen naar wat de klachten zijn en waar er behoefte aan is. Elke behandeling is uniek en afgestemd op de cliënt en heeft betrekking op het fysieke, emotionele, mentale en het spirituele aspect. Alle therapievormen zijn complementair aan de reguliere zorg. Dat betekent dat het niet de reguliere zorg vervangt, zoals de huisarts of een medisch specialist, maar dat mooi aanvult. Elke therapievorm dat wordt gegeven, wordt met aandacht en op een respect- en liefdevolle manier gegeven. De werking ervan is rustgevend, ontspannend en helend. Het is heel effectief en kan ingezet worden bij: pijn, onrust, angst, stressvolle situaties, vermoeidheid en slapeloosheid. Het geeft ondersteuning bij herstel na een operatie en bij burn-out klachten.

Hoe ziet een consult eruit?

Eerste consult:

Bij een eerste consult wordt eerst een intakegesprek gehouden waarbij belangrijke zaken in kaart worden gebracht; Wat zijn uw klachten, wensen en verwachtingen? Bij (ernstige) klachten wordt geadviseerd om eerst de (huis) arts of specialist te raadplegen. Daarna wordt er gekeken naar welke behandelvorm(en) het beste bij u pas(t)sen en volgt er een behandeling. Dat gebeurt zittend op een stoel, of liggend op de behandeltafel. Na de behandeling volgt er een korte nabespreking en wordt zo nodig een nieuwe afspraak ingepland. Het eerste consult duurt ongeveer 90 minuten.

Vervolgafspraken:

Bij een vervolgafspraak bespreken we eerst de afgelopen periode; Hoe is het de afgelopen periode gegaan, zijn de klachten verbeterd? Daarna volgt er een behandeling op de stoel of de behandeltafel en houden we een korte nabespreking. Eventueel plannen we weer een nieuwe behandeling in. De vervolgconsulten kunnen variëren in tijdsduur van ongeveer 30, 60 of 90 minuten. Uiteraard wordt de behandeltijd eerst met u afgestemd.